Vloerverwarming infrezen.com Uw specialist in alle soorten vloerverwarming.

Dichtsmeren van vloeren

Specialist in vloerverwarming infrezen.

Sleuven
dichtsmeren?

LAMINAAT VLOER? LAMELPARKET VLOER? PVC VLOER?
SIERGRINDVLOER? MARMOLEUM VLOER? VINYL VLOER?

Dan moeten de sleuven na afloop dicht gesmeerd worden | dichtsmeren van vloeren!

Na het in frezen van de sleuven worden deze niet standaard dicht gesmeerd. Zo werkt dit bij alle vloerverwarmings- bedrijven . Zoals al eerder aangeven kunt u direct uw tegels op de vloerverwarming sleuven verlijmen.
Neemt u iets anders als tegels, dan moeten de sleuven na afloop wel dicht gesmeerd worden.

Vloerverwarming Noord-holland kan dit voor u verzorgen.
Het dicht smeren van de sleuven word gedaan door, hetzij onze gespecialiseerde medewerkers of door een ervaren vloerenlegbedrijf waar wij een nauwe samenwerking mee hebben.

Dichtsmeren van de sleuven € 8,50 per m² all-in!

De sleuven worden dicht gesmeerd met een hoogwaardige flexibele tegellijm of mortel voor pvc vloeren. De tegellijm kan na afloop heel iets in zakken maar is voldoende glad om uw laminaat of lamelparket vloer op te plaatsen. Vergeet u niet een warmte doorlatende folie te gebruiken.
Gaat u de vloer verlijmen of neemt u een PVC vloer ,dan dient de vloer na het dicht smeren van de sleuven nog wel geëgaliseerd te worden. Voor de methode “verlijmen van een vloer “ is egaliseren een must . Eventueel kunt u gebruik maken van een egaliseer bedrijf uit ons bestand of in bijna alle gevallen heeft uw vloeren legger dit in zijn pakket. Laat u zich hier goed over informeren.